Dobrodošli na IRISTAR web stranicu


IRISTAR ja mala, ali ozbiljna uzgajivačnica chihuahua, locirana u Zagrebu, registrirana od 2007 godine u FCI (FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE), HKS (HRVATSKI KINOLOŠKI SAVEZ) i član je KPP (KLUB PATULJASTIH PASA) Zagreb.


Od ranog djetinjstva ostvarivala sam kontakte sa lovačkim psima moga oca. 1999. godine, nabavili smo našeg prvog čivavca, dragog Chichija i zauvijek  ostali vezani uz ovu izuzetnu pasminu; minijaturnih ljubimaca, snažne osobnosti, velikoga duha u malome tijelu. Kao i kod svih ljubitelja ove pasmine i moj moto je:


JEDNOM CHIHUAHUA  - UVIJEK CHIHUAHUA


Moj cilj unutar kinologije, je uzgajanje zdravih šampiona sa stabilnim temperamentom. Postizanje tog cilja kod ove pasmine je vrlo dugotrajan i  zahtjevan posao. Upravo iz tog razloga nastojala sam početi svoj uzgoj sa što kvalitetnijim uzgojnim linijama, a promišljenim parenjima doći do što boljeg genetskog potencijala.


Svi moji psi velika su ljubav, veselje i “antistres” terapija cijele obitelji. Žive s nama, putuju s nama. Svako je štene uzgojeno sa posebnom pažnjom i brigom.


Nadam se da ćete uživati


Iris Ivezić-Pajnić

Share on Facebook Share on Twitter Share on Digg Share on Google Bookmarks Share via e-mail Print
Naslovna Novosti Mužjaci Ženke Štenci U ponudi Kontakt
Naslovna Novosti Mužjaci Ženke Štenci U ponudi Kontakt
IRISTAR CHIHUAHUA’S
info@chihuahua.com.hr FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE
#newlitter

Predstavljamo novo leglo!!!

Okoćeno 30.10.2016